Verlanglijst

 

 Onze merken

Sofa Clean(23)

 Categorieën

 1. Leder
  1. Onderhoud
   1. Beschermde leder
   2. Natuur leder
   3. Briljante Leder
   4. Nubuck leder
  2. Renovatie
   1. Beschermde leder
   2. Natuur leder
   3. Briljante Leder
   4. Nubuck leder
  3. Pack
   1. Beschermde leder Pack
   2. Natuur leder Pack
   3. Briljante leder Pack
 2. Textiel
  1. Onderhoud
  2. Vlek afnemen
  3. Bescherming
  4. Pack
 3. Gereedschappen
  1. Gereedschappen

Filteren op kenmerken

Kenmerken


Huis > Leder

Leder

OnderhoudRenovatiePack

Clean, beschermen en renovatie is essentieel voor het leer zodat het behoudt alle zijn adel en zijn comfort.

Elke leer is uniek! De regelmatige en preventieve onderhoud is een conditio sine qua non voor de lange levensduur en haar schoonheid.

Een onderhoud onjuist, ongepast of onvoldoende producten kan permanente schade veroorzaken.

Er zijn verschillende soorten leder en het is essentieel om te weten welke voordat u kiest uw schoonmakende product!

Onze producten voor het leer hebben ontwikkeld specifiek vanuit elke afwerking van leder om prestaties en maximale efficiëntie.

Hoe om te weten uw type van leder?

Er zijn vier brede categorieën van leer die elk hun specifieke karakter met betrekking tot de behandeling hebben van de productie, de kleuren en de afwerking.

 1. Protected leder - PC : dit is de meest voorkomende tegenwoordig leer. Het is een leer meestal verholpen om sporen van dierlijk leven te verwijderen. Dan is het gepigmenteerde hieraan zijn effen kleur en ongenuanceerd. Dekking door pigmentatie te verkrijgen van de breedste keuze van kleuren mogelijk. Het is uiteindelijk verwerkt door een afwerking die wordt de kleur ingesteld en leer beschermt tegen externe aanvallen.

Te herkennen : het oogt erg glad of korrelige, moet worden van een effen kleur gelijk, hebben een aanraking droog, een satijn of glanzend. Het is glad of heeft een regelmatige graan. Het is waterdicht (een druppel water moet schuif op arbied)

 1. Le leder natural - CN: hij is een leer meer zelden gebruikt tegenwoordig omdat het is meer kwetsbaar en gevoelig voor verkleuring en vlekken. Het is ook bekend onder de naam van aniline leder of wild. Het is gekleurd in de massa (op alle van de dikte) en heeft geen oppervlakte laag van anti-vlek behandeling waardoor het doorlaatbare en gevoelig voor de klauwen afwerking. Deze leer is meestal niet gerectificeerde maar volledige bloem en er zijn veel merken van het dier (insectenbeet, litteken,...)  Het is zeer flexibel en er een touchdown uitstaandepersoneel erg mooi, zeer zoete en "vet". Het is meestal donker kleuren (bruin, zwart, grijs, cognac, kameel...) en de finish is saai.

Te herkennen : het is matte kleur, kan het tot maximum hebben een enigszins satijn, zijn aanraking is zeer zacht. Het heeft een vlotte uitstraling met een lichtjes uitgesproken korrel. Het is ademend (een druppel water zal doordringen van het oppervlak en markeren van het leder). Het kan kijken die lijkt op suède.

 1. Le lederen briljante Nuance - CB: Buffalo leder, genuanceerd, verweerde of ' wolken "worden gekenmerkt door een zeer glanzende afwerking. Lichte en donkere tinten worden ook gezien door transparantie op het oppervlak. Dit soort leer is meestal droog en stijf. Het is gecorrigeerd en gepigmenteerde, dan met een schitterende afwerking laag behandeld.

Te herkennen : het is vaak buffelleer. Het heeft een glanzende afwerking. Het heeft een subtiele uitstraling. Het is stijf genoeg. Het heeft een natuurlijke en onregelmatige graan.  Het is waterdicht (een druppel water moet schuif op arbied)

 1. Le leer, Nubuck of Zweden: deze leer is zeer gemakkelijk te herkennen omdat het is vergelijkbaar met suède. Het is vervaardigd door een proces van het schuren het oppervlak een zachte en fluweelachtig uiterlijk geven. Volgens de oorsprong van de huid, in kan hebben een fibre of langer op het oppervlak. Als natuurlijke leder, het is gekleurd in de massa (op alle van de dikte) en heeft geen afwerking laag van anti-vlek behandeling waardoor het poreuze oppervlak. Het is zeer gevoelig voor licht en wrijven. Dit soort leer is zeer delicaat en erg duur. Het vereist een speciaal onderhoud en met eenvoudige huidige product kan worden bijgewerkt. Je moet callen in een specialist om te herstellen van dit soort leer: www.renovsalon.be


Als u niet zeker weet te herkennen van uw leer, gebruik onze contact formulier en stuur ons enkele foto's van uw woonkamer. Wij zullen u antwoorden zo snel!

Om de indeling van onze producten te vereenvoudigen, hebben we een Handvest van kleur opgezet door soort leer:

 • Producten met een blauwe sofa op het etiket worden weergegeven voor alle leersoorten (CU) (met uitzondering van Nubuck en Suede).
 • Producten met een rode sofa op het etiket zijn geïndiceerd voor leder bescherming (CP) alleen.
 • Producten met een oranje sofa op het etiket worden weergegeven voor de leder natuurlijke (CN) alleen.
 • Producten met een bruin sofa op het etiket worden aangegeven voor briljante genuanceerd (CB) Leer alleen.
 • Producten met een gouden sofa op het etiket zijn geïndiceerd voor Nubuck leer / Zweden (CS) alleen.

Nu dat u het type van uw leder kent, kunt u het juiste product die speciaal ontworpen voor het onderhoud ervan is.

In de sectie "Onderhoud" vindt u dat de producten nodig reiniging en bescherming van leder. In de sectie "Rénovation" vindt u de producten om te kleuren en renoveren van uw leder. Wij bieden ook Packs compleet productselectie omvatten voor het uitvoeren van de behandeling gezocht op geweldige prijs.

Voor vragen aarzel niet om te bellen op onze reparatie leder en stof op www.renovsalon.be service en Raad nemen door het INFORMATIEAANVRAAGFORMULIER in te vullen.

OnderhoudRenovatiePack

Er is geen artikel (s) voor dit onderwerp

 

Blijf op de hoogte, Meld u aan voor onze maandelijkse informatie-niews :

© 2017 Business Advices - Print · Web · Consulting

 Besoin d'aide ?

Nous sommes ravis de pouvoir vous conseiller.Aujourd'hui 19:48